Entradas

Mostrando entradas de febrero, 2023

Urbanització el terreny

Imagen
                        Urbanització el                   terreny🌳 L'expansió dels nuclis urbans és una altra de les causes de la tala d'arbres o la desforestació provocada per l'home. Cada cop hi ha més gent que viu a les ciutats mentre que les zones rurals pateixen el despoblament. Es construeixen frenèticament i per a aquest es necessita un espai, que s'obté destruint boscos i selves.

Ramaderia

Imagen
                                        Ramaderia🐑 La ramaderia de vegades els ramaders arrasen milers d'hèctàrees de selva, com passa al Brasil i altres països perquè el bestiar s'alimenti durant un o dos anys després el terra queda esgotat i han de traslladar a un altre lloc.

La tala d'arbres indiscrimanada o mal gestionat

Imagen
La tala d'arbres indiscrimanada o                        mal gestionat La tala d'arbres indiscriminada o mal gestionada Milions d'hectàrees es tala o es cremen per extreure la fusta i altres productes o per convertir els boscos en terrenys de cultiu la majoria d'aquestes activitats es realitzen als països en desenvolupaments dependents de la fusta i sense un control adequat sobre l'ús del sòl no es tracta de viure sense fusta o paper ni molt menys sense aliments, però els boscos s'han de gestionar de manera sostenible.

Les Principals cuases de la deforestació

Imagen
             Les principals cuases de la deforestació😔      Are vorem un video sobre la deforestació: 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎           ¡NO A LA DEFORESTACIÓ!

Gràfiques de les hectareas de el any 2018 i 2020

Imagen
             Gràfiques de les hectareas de el any 2018 i 2020

QUI VA CAUSAR LA DEFORESTACIÓ?

Imagen
    QUI VA CAUSAR LA DEFORESTACIÓ? Tot i això, les accions humanes, com l'expansió descontrolada de l'agricultura a causa de l'augment de població i la necessitat d'obtenir recursos, la construcció d'infraestructures, les activitats mineres o la urbanització, són les principals responsables de la desforestació a tot el món amb la tala de abres.

ORIGEN DE LA DEFORESTACIÓ

Imagen
                              ORIGEN 😔😔   Des de 1750, els canvis més grans a la superfície del planeta s'han produït per la desforestació en climes temperats: quan els boscos i selves es redueixen per deixar espai a la pastura, l'albedo de la regió afectada s'incrementa, cosa que podria produir escalfament o refredament.